Hjelp

Får du ikke spilt noen spill?

Alle spillene her på Flere Spill krever at man har Adobe Flash Player installert. Hvis du ikke har Adobe Flash Player så kan du laste det ned her.


Fungerer ikke et spill?

Prøv å høyre klikk der spill egentlig skulle ha vært. Hvis det kommer opp en meny hvor det står: "Movie not loaded..." i grå skrift så må du si i fra til oss via kontaktskjemaet vårt slik at vi for ordnet opp i dette. Dette kan skje hvis noe har skjedd under prossessen når vi har lagt til spillet på siden.


Hvordan man får poeng

Det er flere forskjellige måter å få poeng på:


  • Stem på spill å få et poeng (maks 10 poeng om dagen).
  • Komme på topp 10 i highscorelisten i et spill som har highscoreliste på siden vår. Poengsummen vil variere ettersom hvor mange som er på listen og hva din plass er.
  • Du kan verve venner og kjente. Da vil du få 10 poeng (maks 50 poeng om dagen).

Hvordan verve venner

Du vil automastisk bli kreditert hvis du bruker "Tips en venn" funksjonen som er på spillesiden når du er innlogget (et lite brev ikon).


Men hvis du vil tipse venner og andre over f.eks. MSN, bloggen din eller hjemmesiden kan du bare sette ?ref= og nicket ditt etter url-en du vil dele. For eksempel:


www.flerespill.no/?ref=RipeX


Annet

Lurer du på noe som ikke ble besvart her kan du ta kontakt med oss via kontaktskjemaet vårt. Bare sørg for å ha et emne som gjøre klart hva meldingen går ut på.